Να στείλετε μήνυμα
aboutus

J&R Technology Limited

J&R Technology Limited J&R Technology Limited J&R Technology Limited
1 2 3
J&R Technology Limited
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: J&R
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~400
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

J&R Technology Ltd. είναι αρχαιότεροι σχεδιαστής και κατασκευαστής των τηλεφωνικών λύσεων προτύπων και συνήθειας. Τα προϊόντα μας παραδίδουν βιομηχανία-αποδεδειγμένος και καινοτόμησαν υψηλός - τεχνολογία ποιοτικών τηλεφώνων σε μια ευρεία σειρά των ιδιωτικών, και δημόσιων επιχειρήσεων, βιομηχανίες, και εφαρμογές.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα τηλεφωνικά συστήματα, τα διάφορα τηλεφωνικά τερματικά όπως τα βιομηχανικά τηλέφωνα, τα στεγανά βαρέων καθηκόντων τηλέφωνα, τα explosionproof τηλέφωνα, τα δημόσια τηλέφωνα απόδειξης βανδάλων, τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, τα σημεία βοήθειας, τους σταθμούς κλήσης, το s και άλλων όπως τις ακουστικές τηλεφωνικές κουκούλες, τους τηλεφωνικούς στυλοβάτες, και τα τηλεφωνικά εξαρτήματα.

Σαν αξιόπιστο προμηθευτή των βιομηχανικών τηλεφώνων, έχουμε μοιραστεί τον εξοπλισμό και τα συστήματα με τους διαφορετικούς πελάτες και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η κύρια αγορά μας είναι Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, μέση ανατολή, και άλλες διεθνείς αγορές. Και έχουμε χτίσει την καλή συνεργασία με πολλές διεθνείς διάσημες εταιρίες, συμπερίληψη.

Η αφιέρωση και το επάγγελμα είναι οι ακολουθώντας στόχοι μας κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε διαδικασιών της παραγωγής μας, όχι μόνο να αναπτυχθούν και τον ποιοτικό έλεγχο αλλά και στο μάρκετινγκ και μετά από τις πωλήσεις. Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε ενιαίο πιθανό πελάτη με τις καταλληλότερα λύσεις και τα συστήματα.

Ιστορία

Από το 2008, J&R είναι Κίνα βάσισε το σχέδιο και τον κατασκευαστή του τραχιού εξοπλισμού επικοινωνιών.

 

 

Η αφιέρωση και το επάγγελμα είναι οι ακολουθώντας στόχοι μας κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε διαδικασιών της παραγωγής μας, όχι μόνο να αναπτυχθούν και τον ποιοτικό έλεγχο αλλά και στο μάρκετινγκ και μετά από τις πωλήσεις. Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε ενιαίο πιθανό πελάτη με τις ειδικά μεμονωμένα λύσεις και τα συστήματα.


Αποστολή
J&R σχέδια και καινοτόμες τεχνολογίες κατασκευών που επιτρέπουν τη σαφή και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, των οργανώσεων και των συστημάτων. Όταν ο χρόνος και η απάντηση πειράζουν πραγματικά επειδή οι ζωές είναι στη γραμμή, κατασκευασμένη J&R οργανικά τα εξελικτικά συστήματα επιτρέπουν στους αποκριτές για να αντιδράσουν έξυπνα, με αυτοπεποίθηση και διευκολύνουν.


Όραμα
J&R προσπαθεί να είναι ο παγκόσμιος περιεκτικότερος, συνεργάσιμος, και εμπιστευμένος προμηθευτής των καινοτόμων προϊόντων επικοινωνίας και των λύσεων συστημάτων.


Αξία
J&R τα μέλη εκτιμούν την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τη συνεργασία σχετικά με τις προσωπικές και επιχειρησιακές συναλλαγές τους. Μοιραζόμαστε τη γνώση και τις πληροφορίες μας ανοιχτά, ειλικρινά και κατάλληλα με σκοπό την κατανόηση και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, την ανάπτυξη της επιχείρησής μας επικερδώς, και αξιολογώντας κατάλληλα και την ανταμοιβή όλων των συνεισφορών συμμετόχων στην επιτυχία της ομάδας. Κοιτάζουμε για να μοιραστούμε την επιτυχία μας με την κοινότητά μας και εκείνους στην ανάγκη.

Υπηρεσία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
Παρακαλώ να είστε βέβαιος να περιλάβει τις πλήρεις λεπτομέρειές σας:
Όνομα επαφών, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/ιστοχώρος, τηλ./fax (περιλάβετε τον κώδικα χωρών σας), όνομα επιχείρησης/διεύθυνση κ.λπ.
Παρακαλώ δείξτε τους ακριβείς πρότυπους αριθμούς, τις πρότυπες περιγραφές, τις ποσότητες διαταγής, και άλλες απαιτήσεις.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ
Όλες οι διαταγές, η τιμολόγηση, και οι ημερομηνίες παράδοσης υπόκεινται στην αποδοχή και την επιβεβαίωση και από το εργοστάσιό μας και από τους πελάτες. Διατηρούμε το δικαίωμα να δεχτούμε ή να απορρίψουμε οποιαδήποτε εργασία. Οι αποδεκτές διαταγές που ακυρώνονται στη συνέχεια μπορούν να υπόκεινται σε μια δαπάνη ακύρωσης για να αντισταθμίσουν τις δαπάνες που αναλαμβάνονται στην εργασία που ολοκληρώνεται στο χρόνο της ακύρωσης. Οι τροποποιήσεις ή/και οι αλλαγές στα προτεινόμενα στοιχεία μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν την τιμή στον αγοραστή. Η αποδοχή των τροποποιήσεων ή/και των αλλαγών θα συμφωνηθεί αμοιβαία σχετικά με πριν από την έναρξη της εργασίας ζητούμενη. Ο αγοραστής συμφωνεί να συναντήσει όλες τις υποχρεώσεις συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής των τιμολογίων σύμφωνα με τους προτεινόμενους όρους, οποιεσδήποτε λογικές επιβαρύνσεις υπηρεσιών, και τις δαπάνες συλλογής που συνδέονται με τη συλλογή του απολογισμού εάν γίνει παρελθόν - που οφείλεται.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ο κανονικός χρόνος παράδοσής μας είναι 2-3 εβδομάδες επάνω στην παραλαβή της πληρωμής. Η πραγματική χρονική ανοχή υπόκειται στους συγκεκριμένους πρότυπους αριθμούς, τη διαταγή QTY, τους όρους πληρωμής καθώς επίσης και μερικές ειδικές απαιτήσεις από τους πελάτες. J&R δεν θα είναι υπεύθυνο για την αποτυχία να παραδοθούν τα αγαθά που προκαλούνται από τις αιτίες πέρα από τον έλεγχό μας. Τα αγαθά προσεκτικά και αυστηρά επιθεωρούνται πριν από να αφήσουν τις εγκαταστάσεις μας σε καλή κατάσταση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η κανονική συσκευασία είναι μαζική ασφαλής συσκευασία, κάθε πληκτρολόγιο/συσκευή αριθμητικών πληκτρολογίων σε ένα κατάλληλο καφετί εσωτερικό παράθυρο, κατόπιν φορτίο τα καφετιά εσωτερικά παράθυρα σε ένα τυποποιημένο εξωτερικό χαρτοκιβώτιο. (Τα μικροτηλέφωνα και οι γάντζοι θα φορτωθούν σε ένα κατάλληλο εξωτερικό χαρτοκιβώτιο). Η ειδική συσκευασία είναι διαθέσιμη σε μια πρόσθετη δαπάνη.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ LABELS/MARKS
Ο όρος τιμών μας είναι βασισμένος σε EXW, αλλά μπορούμε να λάβουμε τα καλύτερα δυνατά ποσοστά ναυτιλίας με τις αποστολείς/τις ναυτιλιακές εταιρίες μας για να κερδίσουμε κόστος και χρόνο για τους εκτιμημένους πελάτες μας μέσω μιας πολύ εφικτών και αξιόπιστων ανάλυσης και μιας διαπραγμάτευσης.

Η ομάδα μας

Αποδοτική Ομάδα Διοίκησης

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Πλούσια βιομηχανική εμπειρία

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 2
ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 3

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 5

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 6

Επαγγελματικές ικανότητες Ε&Α

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 7

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 8

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 9

Διαχείριση ποιοτικών αλυσιδών εφοδιασμού

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 10

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 11

Ακριβής ποιοτική επιθεώρηση

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 12

ΚΙΝΑ J&R Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 13

Στοιχεία επικοινωνίας